گرامیداشت روز معلم با حضور اساتید بازنشسته دانشکده مهندسی عمران

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۳ کد : ۲۱۹۷۶ اخبار تصویری
گرامیداشت روز معلم با حضور اساتید بازنشسته دانشکده مهندسی عمران
روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه به مناسبت گرامیداشت روز معلم گردهمایی به یاد ماندنی با حضور اساتید بازنشسته دانشکده مهندسی عمران، از نسل اولین پذیرش دانشجو استاد دکتر جمشیدی تا نسلهای بعدی، دکتر بهروش، دکتر حسن زاده، دکتر یوسف زاده، مهندس باستانی پور، مهندس تجلیل، دکتر فروغی، مهندس رنجبری، دکتر  جلالی، دکتر بادامچی، مهندس افتخاری، مهندس شاهکار و اساتید کنونی و دکتر ذاکری معاونت عمرانی استان آذربایجان شرقی و عضو هیات علمی و ریاست سابق دانشگاه علم و صنعت ایران، عده ای از دانش آموختگان دانشکده که به عنوان هیات علمی در دانشگاه صنعتی سهند و دانشگاه تربیت معلم  به فعالیتهای آموزشی و پژوهشی اشتغال دارند،  تشکیل گردید.
پس از قرائت کلام ا...ه مجید، ریاست دانشکده خدمت حضار گرانقدر خیر مقدم عرض نموده و  یاد والای اساتید فقید دانشکده که جان به جان آفرین تسلیم نموده اند، را گرامی داشته و با تکریم   اساتید بازنشسته ای که امکان حضور برایشان مهیا نبود، یاد نیکوی دکتر ارمغانی، دکتر سیمونیان، دکتر صدرکریمی و مهندس ثابت را خاطر نشان ساختند. سپس جلسه با سخنان دکتر ذاکری که از دانش آموختگان کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشکده می باشند نیز با ادای احترام به حضار جلسه ادامه یافته و متعاقبا دکتر جمشیدی قدیمی ترین استاد دانشکده،  از نسل اول اساتید، بیانات گرم و  خاطرات ویژه ای از دوران تحصیل و خدمات خویش را مطرح فرمودند.
جلسه مزبور با سخنرانی اساتید محترم دکتر حسن زاده، مهندس تجلیل، دکتر فروغی از اساتید گرانقدر بازنشسته دانشکده ادامه یافته و در انتها دکتر چناقلو دانش آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشکده و عضو هیات علمی و ریاست اسبق دانشگاه صنعتی سهند سخنرانی  فرمودند.
گردهمایی با ضیافت ناهاری در رستوران کارکنان دانشگاه تبریز به پایان رسید.

( ۶ )