کدهای مرتبط با انتخاب پایاننامه-رساله-امتحان جامع و ... (دانشجویان ارشد و دکتری)

۲۷ دی ۱۳۹۴ | ۱۱:۴۳ کد : ۳۵۶۳ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۹۸۲
1- کلیه دانشجویانی که برای اولین بار اقدام به انتخاب واحد پایاننامه می نمایند (عموما ترم 3) باید این واحد را با کد 11111111 انتخاب نمایند. پس از تصویب پروپوزال و تعیین قطعی نوع پایاننامه (نظری یا تجربی)، در نیمسال های بعدی در صورتیکه پایاننامه بصورت نظری تصویب شده باشد، واحد باید با همان کد قبلی و در صورتیکه بصورت تجربی تصویب شده باشد واحد باید با کد 11111110 توسط دانشجو انتخاب شود. با توجه به عدم امکان تعویض کدها، از دانشجویان عزیز درخواست می شود که در انتخاب کد مربوطه با توجه به موارد فوق دقت کافی را مبذول دارند.
در ضمن از ترم 5 به بعد، واحد "ادامه پایاننامه" با کد 99999999 باید اخذ شود. در واقع هر دانشجو باید در کلیه ترم ها انتخاب واحد داشته باشد و در صورت اتمام سنوات تحصیلی (بعد از ترم 4)، سریعا نسبت به تکمیل فرم گزارش پیشرفت تحصیلی و فرم مشکلات اقدام و مراحل تمدید سنوات را از طریق گروه و دانشکده پیگیری نماید.

2- دانشجویان دکتری نیز پس از اتمام دروس و دوره آموزشی، باید در هر ترم بر اساس کد های زیر اقدام به انتخاب واحد نمایند.
امتحان جامع   کد: 9411112
رساله           کد: 44444444
ادامه رساله    کد: 7777777

برای تمامی موارد فوق، کد گروه در صورت نیاز 41 درج شود.